Selamatkan MaLaYsiA Dan Semuanyaa...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Dr. Danial : Isu Non Muslim Masuk Masjid

Dr. Asri : Isu Non Muslim Masuk Masjid

29.3.09

Banyaknya Cap Di Bukit Selambau...!!! ~ malaysiakini

Calon Bebas yang bertanding di PRK N.25 Bukit Selambau ialah

R. Loganathan (lambang kelapa sawit),

Tan Hock Huat (kunci),

Radzi Md Lazim (kerusi),

Mohd Fadzil Abdul Wahab (kepala harimau),

Abdul Rahim Abu (jam loceng),

L. Sarala (basikal),

A. Jayagopal (payung),

S. Moganakumar (buku),

Khamis Awang (ayam jantan),

Husaini Yaacob (bas),

M. Vanesan (ikan),

Mejar (B) Anuar Abd Hamid (telefon)

dan T.Chandrarajan (kapal terbang).


* p/s - sempoi nya di bukit selambau yang menjadikan Pilihan Raya Kecil Dalam Sejarah Pilihan Raya paling meriah di mana sebanyak 13 calon BEBAS masing-masing mempunyai logo/simbol/cap TERSENDIRI... Sumber Simbol dari website SPR [disini]





--
Ahakksss......

http://bloghijat.blogspot.com/

7 ulasan:

akira8047 berkata...

jom layar gambar kat sini
gambar penamaan calon bukit gantang meriah

The Kin'Xp berkata...

Nice pages!
we like your blogging style and we want to advertise your blog.
If you want us to link your blog in our site,
put us in your blogroll, write in a mail :

1.your site/blog address;
2.a representative image of your blog (if you have one);
3.a detailed description of your site.

we would be honored to advertise your blog on our blog!
anyway my friend, keep on with your great work!


I.L.Y.S. staff
"I link your site"

al Mualim... berkata...

Salam Hijat,
Aii...anta dah dapat surat kepujian nampak!
Jadikan ianya sebagai pendorong untuk kuatkan lagi usaha agar mencapai tahap yang lebih tinggi...Taniah!!!ianya satu pengiktirafan berkarya...anta memang berbakat!
Nak tanya...kenapa tak ada logo "Katak"...biasanya calon bebas ini berminat logo "Katak"


Mungkin ada kawan kita yang tengah dok pikir...nak guna logo apa nanti apabila jadi calon bebas ..dun Pantai Jerejak!..mungkin "SHELL"

al Mualim... berkata...

Salam Hijat,
Aii...anta dah dapat surat kepujian nampak!
Jadikan ianya sebagai pendorong untuk kuatkan lagi usaha agar mencapai tahap yang lebih tinggi...Taniah!!!ianya satu pengiktirafan berkarya...anta memang berbakat!
Nak tanya...kenapa tak ada logo "Katak"...biasanya calon bebas ini berminat logo "Katak"


Mungkin ada kawan kita yang tengah dok pikir...nak guna logo apa nanti apabila jadi calon bebas ..dun Pantai Jerejak!..mungkin "SHELL"

Usop Sontoroyo berkata...

muahahaha...tambah 1 lagi logo...
sarung tangan berjari 6!!!!!!

Hijat Panjang... berkata...

hehehehehe...

salam al-mualim, kalau setakat pujian tu satgi dok syok sendiri saja tak guna jugak..camana pun terima kasih atas sokongan anda semua..hehehe

salam usop sontoroyo, kasi pecaa laa itu apa sarung tangan Bebas, kasi BEBASkan laa...

ibuharung disabah berkata...


IBU HARUNG DI SABAH <<<<<
Aslamu alaikum wr wb..
Bismillahirrahamaninrahim,,senang sekali saya bisa menulis
dan berbagi kepada teman2 melalui room ini,
sebelumnya dulu saya adalah seorang pengusaha dibidang property rumah tangga
dan mencapai kesuksesan yang luar biasa, mobil rumah dan fasilitas lain sudah saya miliki,
namun namanya cobaan saya sangat percaya kepada semua orang,
hingga suaatu saat saya ditipu dengan teman saya sendiri dan membawa semua yang saya punya,
akhirnya saya menanggung hutang ke pelanggan-pelanggan saya totalnya 470 juta dan di bank totalnya 600 juta ,
saya sudah stress dan hampir bunuh diri anak saya 3 orang masih sekolah di SMP / SMA dan juga anak sememtarah kuliah,tapi SUAMI saya pergi entah kemana dan meninggalkan saya dan anaka-naknya ditengah tagihan hutang yang menumpuk,
demi makan sehari hari saya terpaksa jual nasi bungkus keliling dan kue,
ditengah himpitan ekonomi seperti ini saya bertemu dengan seorang teman
dan bercerita kepadanya, Alhamdulilah beliau memberikan saran kepada saya.
dulu katanya dia juga seperti saya setelah bergabung dengan AKI DARMO hidupnya kembali sukses,
awalnya saya ragu dan tidak percaya tapi selama satu minggu saya berpikir
dan melihat langsung hasilnya, `
saya akhirnya bergabung dan menghubungi AKI DARMO di No 082-310-142-255
Semua petunjuk AKI DARMO saya ikuti dan hanya 3 hari Astagfirullahallazim,
Kirim Foto anda
Alhamdulilah Demi AllAH dan anak saya,
akhirnya 5M yang saya minta benar benar ada di tangan saya,
semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha,
kini saya kembali sukses terimaksih AKI DARMO saya tidak akan melupakan jasa AKI.
JIKA TEMAN TEMAN BERMINAT, YAKIN DAN PERCAYA INSYA ALLAH,
SAYA SUDAH BUKTIKAN DEMI ALLAH SILAHKAN HUB AKI DARMO
DI NO < 082-310-142-255 > ATAU KTIK HTTP BLOG AKI - http://sporttoto4d.blogspot.co.id

Related Posts with Thumbnails