Selamatkan MaLaYsiA Dan Semuanyaa...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Dr. Danial : Isu Non Muslim Masuk Masjid

Dr. Asri : Isu Non Muslim Masuk Masjid

26.1.09

Terkini..!!! Kejutan Kedua Untuk Umno Perak..!!! ~ malaysiakini

KEJUTAN #2

Seorang lagi ADUN Perak bersiap sedia untuk satu sidang media lewat hari ini bagi mengumumkan keputusan meninggalkan BN. Sumber memberitahu ADUN berkenaan akan mengumumkan salah satu daripada tiga pilihan iaitu sama ada meletak jawatan parti (UMNO), meletak jawatan sebagai ADUN atau keluar parti untuk menyertai salah satu parti Pakatan Rakyat.

--
Posted By ciberboron

--
Ahakksss......

http://bloghijat.blogspot.com/

3 ulasan:

Aku oku! berkata...

lelong lelong lelong!!!!!! parti umno untuk dilelong, murah murah murah!!!!!! 1 darham 2 darham ...

Hijat Panjang @ Penang. berkata...

nak lelong pun takdak sapa nak beli dahh...dah uzur,menopos,karat terok...cam ayat dalam pilem p.ramlee..."huh, pasai misau kontot kao la bawak sial..satu SEN pun orang tak hendak.." - dialog kepada tuan penasihat 25%..dalam pilem 3 Abdul...hehehehe..jangan mare aaa...

keADILan Bayan Baru™ berkata...

hahahahahaha...

umno,umno...

"umno terus laraP..rompak rakyat melesiaaa..."

dah nazak tu united malay national organization..

Related Posts with Thumbnails