Selamatkan MaLaYsiA Dan Semuanyaa...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Dr. Danial : Isu Non Muslim Masuk Masjid

Dr. Asri : Isu Non Muslim Masuk Masjid

10.3.10

Di Ajak BerDebat...Depa Syok Buat Repot Polis...

Memang dasar pemuda penakot teloq 'bo-liau' cina kata...kah kah kah.. apa punya turr daaa, sekretariat pemuda pakatan ajak 3 geng pemuda amNGOk, dewan perniagaan melayu, senyap sunyi si Rizal Paris, ketuat pemudi amNGOk koyak surat jemputan dan gmpm (gabungan melayu penakut malaysia)... kah kah kah, bukan aku kata aaaa...blogger haji mikael yang kata kat SINI.

Ahad pagi sebelum Pemuda Pakatan nak pi buat repot polis pasai blog pro-bn buat provokasi dgn boh gambaq lucah serta telampau, kat Balai Polis Sungai Nibong Penang, geng pemudi-pemudi amNGOk dah buat repot pasai 'banner' Debat Perdana Rakyat 2010 anjuran Sekretariat Pemuda Pakatan Rakyat.

Kata depa, kat banner tu ada nama-nama depa yang tak pernah pun bersetuju nak mai berDebat...laaa..yang tu pun tak mau kaa?? awat hangpa sempoi sangat kaa..??? cehhh.. Kata depa lagi, penganjur telah ber'niat jahat' menggantung banner diseluruh pelusuk negeri ini dengan tertera nama depa yang tak setuju pun nak mai...kah kah kah...abeh tu? nama boh nama sapa? bini hangpa? puteri ameNO? tu la pasai, orang ajak mai debat tak mau...si Jais Si Presiden al-gPmS lak, penipu kuat lagi 'kaki ranjau' atau anak antu penang kata 'kaki kencing'...hari jumaat setiausaha gpms penang ada call salah sorang ajk penganjur kata, "jais @ gpms setuju nak mai...last2 AHAD malam di tapak ekspo seberang jaya, sapa sekoq pun tak mai...cittt...penakot pait betoi la hangpa pondan-pondan semalaya...kah kah kah...

Dalam repot depa jugak kata, penganjur iaitu Sekretariat Pemuda Pakatan Rakyat, adalah gabungan yang TAK BERDAFTAR...salah disisi undang2 depa kata...cehhh...weii, ni aku nak tanya hangpa...yang hangpa aritu ni buat demo kat Komtar atas nama Gabungan apa nama? SEDAQ? TAK SEDAQ? yang tu ada DAFTAR kaa??? jawab la weeiiii....

Khakkk Tuihhhhhh....


sumber gambaq : Sinar Harian

--
Ahakksss......

http://bloghijat.blogspot.com/

2 ulasan:

Swadaya Rakyat berkata...

halo bang,..bila masa gua pi haji pulak ni? haha!! apapun, memang layak pun depa masuk kapai GMPM!! Jantina depa pun kita boleh persoal! haha!

Hijat Panjang... berkata...

kah kah kah...ok la tu wa dah 'advance'kan gelaran haji kat lu...kira ok la haji..kalau dato' paduka utama, tan seri-gala satgi lu kata apa lak...kah kah kah...

Related Posts with Thumbnails