Selamatkan MaLaYsiA Dan Semuanyaa...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Dr. Danial : Isu Non Muslim Masuk Masjid

Dr. Asri : Isu Non Muslim Masuk Masjid

13.12.08

Nasi Terbuang Di Bukit Antarabangsa..???



Salam,

Beberapa hari lalu semua orang tahu bahawa TV3 ada tunjukkan babi hutan makan makanan berbungkus yang terbiar, terbuang....

Rupa-rupanya makanan itu adalah dari team UMNO, yang dibawa oleh UMNO. Kenapa dan bagaimana ia terjadi?... Allah Maha Kaya...

Sejak bukit runtuh, sejak 7AM hari pertama hingga tengahari hari ke-2 , pihak berkuasa, dll asyik menghalang para sukarelawan PR, PKR, PAS, Unit Amal dari memasuki kawasan atas alasan menurut perintah pihak atasan...

Dalam tempoh itu, pihak MP dan ADUN PKR @ PAS kena cemuh..., bila public tahu kisah sebenar.., (selepas itu la...) tu pasal makanan tu kena buang...

Masih sedang meeting logistik tragedi tu sekarang..., dan dapat maklumat sebenar input ini & ana sebut untuk iktibar..., bekerjalah dalam keadaan EHSAN...

Lain-lain sabotaj yang dibuat ialah :

-mereka halang kita masuk beri bantuan

-kita dikata tidak pro, padahal mangsa2 kata puak2 tu rehat aje, kehulu hilir, main sms, merokok, pesta makan digerai, dll..

-media kata PR tak pro aktif sedangkan mangsa terbiar, pada hal nak aktif macamana sebab mangsa tak ada (tak ramai ) kat sekolah Hulu Klang tu.Sebab lepas daftar, mereka terus check-in hotel.., maklum lah mereka ada duit..

-minta barang2 dari JKM, dihalang -ditanya mana autoriti anda?... Dah bergaduh bagai, baru dapat..



-sumber dari email rakan dan juga gambar dari blog pinkturtle.

2 ulasan:

Topengperak_Xinwugi berkata...

salam hijat... ada sambungan lagi tu jat... hang tengok dekat blog aku... http://perisik-rakyat.com/2008/12/siapa-betul-siapa-tak-betul.html

Hijat Panjang @ Penang. berkata...

salam bro...T.Kaseh kerana info..

Related Posts with Thumbnails