Selamatkan MaLaYsiA Dan Semuanyaa...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Dr. Danial : Isu Non Muslim Masuk Masjid

Dr. Asri : Isu Non Muslim Masuk Masjid

22.8.08

Kempen Wanita Be-EnD di P44 P.Pauh...



Hehehehe....di cedok a.k.a cilok dengan izin dari blog memberku tentang Kempen Jihad oleh makcik Sharjihat Jalil bersama bala tentera wanita be-enD di seantero bumi Parlimen Permatang Pauh sekarang nih...



Teruja lagi menggagumkan para penduduk setempat kiranya dapat sorang ustazah kelas fardhu ain atau sekolah pondok a.k.a sekolah agama rakyat cam dalam gambaq kat ataih ni, mengajaq serta melancarkan Kempen Jihad ala-ala marathon Wanita mahupun juga di sertai oleh sebilangan kecik ahli gedik Puteri Be-enD...



Hebat kan tuan-tuan dan puan-puan Kempen sebegini di adakan...Hebattt...!!!! Mau sangat nak ciplak idea oranggg....Jihad Lah....



Yang sempoi-nya hangpa tengok la sebidang Billboard kat Matang Pauh yang terang lagi bersuloh kat bawah ni memaparkan MESEJ yang JELAS untuk semua orang yang tak cetek akal pahami....



Hehehehehe.... ApSeRe....

2 ulasan:

matcomot berkata...

pinjam gmbr tak kebuloq........lepas pilihanraya aku bg balik

Hijat Penang @ Panjang. berkata...

yo bro...

Hambik ajerr...wa no hal..keep de change..takyah bagi balik dah ler...

Related Posts with Thumbnails