Selamatkan MaLaYsiA Dan Semuanyaa...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Dr. Danial : Isu Non Muslim Masuk Masjid

Dr. Asri : Isu Non Muslim Masuk Masjid

5.8.08

Adakah Ini Kabinet Baru Malaysia 2008?



Salam Reformasi, Salam KeADILan...



AdaKah Ini Akan Menjadi Kenyataan..???


Jawapan-nya hanyalah sememangnya Parlimen Permatang Pauh akan terus dikekalkan dengan majoriti undi "super-duper" dan Pak Sheikh akan melangkah masuk ke Parlimen secara RASMI...



Jika...



Tanpa ada halangan 'kereta kebal' menuju Putrajaya...




InsyaAllah.....






*p/s - sumber dari email sorang handai taulan dan seperti yang pernah dipaparkan di laman blog sorang kenalan http://malaysiabiz-aloha.blogspot.com/

(dan harap maaf kerana gambar dan tulisan nama MP yang terlalu kecil)




2 ulasan:

aloha2 berkata...

aku yakin tak kot...kabinet dlm blog aku lebih nampak A,hat hang ramai sgt tadak pengalaman...lagih pun kak wan dh bkn MP dh...

Hijat Penang @ Panjang. berkata...

Salam bro..ntah la bab ada pengalaman ka x dak aku kurang arif, kalau ada pengalaman pun bakal mngabehkan boreh ajo baek x yah..pasai Kak Wan (Dato' Seri Dr. Wan Azizah) sebagai Presiden PKR, x kan x mo brtanding mana2 Parlimen kott..?? Mana nak tau seminggu dua lagi keputusan Mahkamah Petisyen Kulim Bandar Baharu buatnya KOSONG kerusi Parlimen tu..???

Related Posts with Thumbnails