Selamatkan MaLaYsiA Dan Semuanyaa...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Dr. Danial : Isu Non Muslim Masuk Masjid

Dr. Asri : Isu Non Muslim Masuk Masjid

25.4.10

Harap Bertenang...PRK London : Chelsea vs Stoke City MALAM INI...

Kepada semua pengaktif Pakatan Rakyat walau dimana anda semua berada, harap dapat bertenang dan bersabaq banyak-banyak dalam keadaan macamana sekalipun... Bukan kira sapa ada kat Ulu selangor, bertungkus-lumus sampai tak tidoq 3-4 hari, tak makan, tak solat dari 4-5 hari dan sebagainya atau takdak kat sana pun..

Aku yang kebanyakkan PRK tak pernah pun ada kat lokasi, mengharapkan semua petugas maupun penyokong TEGAR Pakatan Rakyat dapat bersabaq dan menerima akan KEKALAHAN tak kira mana2 PRK macam pasokan MU (bukan Manek Urai) kena terima kekalahan tempohari dengan pasokan MUSOH KETAT depa, Chelsea.

Harap malam ni jam 11 (kalau tak silap aku laa..) boleh la kawan2 samuanya dapat release tension, hilangkan stress dengan mengikuti PRK London..kah kah kah kah kah..cam Pilihan Raya lak dahh..

Menang atau KALAH adalah adat...kan ayat camtu stendet ja kan? Penyokong maupun pemilik saham TEGAR kelab-kelab EPL lebih ariff dan tau dari aku ni pasai ayat-ayat keramat... Tak gitu???

Kepada semua, terima kaseh, thank you, uma nandre dan kamsiah diucapkan atas kekentalan mengharong PRK yang penoh cabaran serta dugaan ini, P94 Hulu Selangor semuga keikhlasan anda semua hanya Allah s.w.t saja dapat membalasnya... Amin Ya Rabbal Alamin...


--
Ahakksss......

http://bloghijat.blogspot.com/

2 ulasan:

ahmad berkata...

M.U champion!!!alah be end menang sbb ada lembu2 yg wat krj mcm tv1 tv2,tv3suku,berita hairan dan utusan meloya yg kasi berita mcm kali hamput!!mcm be end ni parti malaikat tkda salah semua elok ja,sampai TGNA bg ceramah dlm masjid pun dipolitikkan,kan masjid tu rumah ALLAH,semua aktiviti ilmu dan berfaedah boleh dilakukan di masjid,nampak sngt UMNGOK tk phm pasai kegunaan masjid,pendek kata panjang tk kata apa2!!bodoh mcm @#@!@##!!!

Hijat Panjang... berkata...

allo ahmad aaa, mana ada itu MU champion? cam piang ada laa...kah kah kah kah..sabaq, sabaq, jgn emosi..syahdunya aku dok layan game celsi smlm kt kedai tomu=yam airpot dgn mazuki, puhhh...kenduri pasembur la celsi...stoke dah kena stroke...7-0 bebbb...walaweeeehhhh...MU ada can ka?

Related Posts with Thumbnails