Selamatkan MaLaYsiA Dan Semuanyaa...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Dr. Danial : Isu Non Muslim Masuk Masjid

Dr. Asri : Isu Non Muslim Masuk Masjid

28.4.10

Akhirnyaaa..Dapat Jugak JawatanG...

Setelah sekian lamanya menjadi 'mantan', mundar-mandir tanpa jawatan, (pinjam ayat-ayat keramat blogger Sharpshooter) Ezam yang pada satu ketika dulu pernah di panggil 'boss' oleh sebilangan kecil anak muda dari parti bukan gerombolan keris, jenoh p melutut merata, melutut sana dan melutut sinun selepas meninggalkan perjuangan rakyat, yang terKINI sebelum PRK Ulu Selangor dia ada p melutut TPM Mat Sembab, akhirnya..dapat jugak title ataupun jawatan sebagai Senatot Dewan Negara dan bakal angkat 'sumpah' dengan 3 orang lagi geng gerombolan termasuk mantan calon dan wakil rakyat P94 Ulu Selangor, G.Palanivel...

Kah kah kah kah..sejurus selepas dia keluaq dari parti reformasi yang pernah di dokong beliau, dengaq kata depa offer dia jawatan timbalan Menteri ka jawatan Menteri penoh...terlioq la kawan bila kawan2 yg seangkatan yg lompat macam Zahed Mat Arip dan Lokman Adam dapat jadi Exco Pemuda Gerombolan...melepas lee, takdak sapa gatai nak calon dia jadi apa apa ka dalam parti perkauman tuu...PRK DUN maupun Parlimen yang ada selepas PRU 12, nama dia ada jugak naik nak jadi calon...tapi bukan blah Pakatan Rakyat laa, pasai dia Pengkhianat Perjuangan Rakyat mana bleh jadi wakil rakyat...jenoh lebam lutut dah p rata melutut mintak dijauhkan bala didekatkan rezeki dalam perjuangan gerombolan...kah kah kah kah...

Blogger sharpshooter, aloha2 dan yang paling kanan serta mutakhir memutuskan talian hayat dengan beliau, adalah mantan penyelaras GERAK yang dah tak berGERAK dah punn...che'gu Bard, sebelum ni punya la dok ke hulu ke hiliaq dengan mantan 'boss' depa dan bukan la 'sivaji da boss'..sampaikan 'boss' depa tu keja apa pun aku taktau...pakai keta bukan main mewah, tapi bila dah keluaq dari keADILan, dia kerap dok ulang-alik p seberang pakk...ada bisnes kott..??? Bukan seberang Perai laa, tapi seberang laut pak...Bapaknya Ezam ada jugak jadi Wali Hukum macam blogger sharpshooter agaknya..??? kah kah kah kah..jangan mare ya pakk...

Semoga beliau dapat terus berkhidmat walau dimana jua berada, sekalipun tak dapat jadi wakil rakyat, jadi wakil parti negara pun jadi laaa... dah bleh masuk Dewan Negara sajaa...bukan Dewan Rakyat, lepaih ni bukan main laa... YB Senator la bapaknyaaa... Tahniah seadanyaaa... Kah kah kah kah kah...

berita asai bleh hangpa baca le kat SINI...

Sekian... Tengkiuu...

--
Ahakksss......

http://bloghijat.blogspot.com/

2 ulasan:

Din Binjai berkata...

kenapa aku..kenapa akuuuuu....
aku tak dak kena mengena dalam soal iniiiiiiiiiii....

bodo....kecik kecik tak nak mampus...
sudah besaq menyusahkan orang...

Hijat Panjang... berkata...

kah kah kah...din, dah mak pak dia tak picit idong dia masa kecik2 tu nak buek camno?

besau besau kasi pecahhh laaa...hah la, din kan sebelum ni kerap sangat tak berenggang dengan senator ezam md nor? p kl jumpa ezam, p mana ka, dia mai penang ka, ezam..mana ada ezam, ada la bard, mana ada bard, ada la ezam...kah kah kah kah...sunggohhh..jangan menafikan sejarahh...jangan cabar saya! kah kah kah...pinjam sat ayat2 MP Machang...hehehehe

Related Posts with Thumbnails