Selamatkan MaLaYsiA Dan Semuanyaa...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Dr. Danial : Isu Non Muslim Masuk Masjid

Dr. Asri : Isu Non Muslim Masuk Masjid

18.5.10

Patot La Supp-Bn KaLaH Di Sibu...

kah kah kah kah...ropa-ropanya orang iban, melanau, dayak kat Sibu dah celik IT la bro...Malaysiakini sampai 'jem' la nak access tak blehhh...pasai ramai dah celik IT ropanyaaa....pakai bungkuih laaa apCO-bn kalau seluroh pelusok tanahair bleh dapat semua maklumat cam dalam gambaq kat ataih tu noooo....???

sumpit bleh kot online saja...kah kah kah kah...

hoi hoi hoi... MonGGoL Dah Pulangg....!!!

* sumber gambar dari : Justice For ALL

--
Ahakksss......

http://bloghijat.blogspot.com/

1 ulasan:

ahmad berkata...

canggih!!!dlm hutan pon boleh bukak blog,lps ni kaum iban bleh bukak bisnes online,nak tempah sumpit,kijang,gambir sarawak dan mcm2 hasil hutan,jgn jd mcm B end,kasi komputer kat penduduk kwsan pendalaman tapi elektrik tkda,habis tang mana nak mai karen tkkan nk plug dlm lubang hidung sendiri,Aparaa lain kali kasi komputer kasi dgn karen2 skali,apa punya tur!!!

Related Posts with Thumbnails