Selamatkan MaLaYsiA Dan Semuanyaa...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Dr. Danial : Isu Non Muslim Masuk Masjid

Dr. Asri : Isu Non Muslim Masuk Masjid

11.1.11

Jom BerBlogging Kembali...!!!


PALO ALTO, CA –Mark Zuckerberg announced that Facebook will be shut down in March. Managing the site has become too stressful.

"Facebook has gotten out of control," said Zuckerberg in a press conference outside his Palo Alto office, "and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness."

Zuckerberg went on to explain that starting March 15th, users will no longer be able to access their Facebook accounts.

"After March 15th the whole website shuts down," said Avrat Humarthi, Vice President of Technical Affairs at Facebook. "So if you ever want to see your pictures again, I recommend you take them off the internet. You won't be able to get them back once Facebook goes out of business."



Zuckerberg said that the decision to shut down Facebook was difficult, but that he does not think people will be upset.

"I personally don't think it's a big deal," he said in a private phone interview. "And to be honest, I think it's for the better. Without Facebook, people will have to go outside and make real friends. That's always a good thing."
Some Facebook users were furious upon hearing the shocking news.

"What am I going to do without Facebook?" said Denise Bradshaw, a high school student from Indiana. "My life revolves around it. I'm on Facebook at least 10 hours a day. Now what am I going to do with all that free time?"

However, parents across the country have been experiencing a long anticipated sense of relief.

"I'm glad the Facebook nightmare is over," said Jon Guttari, a single parent from Detroit. "Now my teenager's face won't be glued to a computer screen all day. Maybe I can even have a conversation with her."

Those in the financial circuit are criticizing Zuckerberg for walking away from a multibillion dollar franchise.

Facebook is currently ranked as one of the wealthiest businesses in the world, with economists estimating its value at around 7.9 billion.

But Zuckerberg remains unruffled by these accusations. He says he will stand by his decision to give Facebook the axe.

"I don't care about the money," said Zuckerberg. "I just want my old life back."

The Facebook Corporation suggests that users remove all of their personal information from the website before March 15th. After that date, all photos, notes, links, and videos will be permanently erased.

* p/s - memandangkan tokey FB ni kata ada masalah dgn nak urus Face-Book yg buta-rey pengguna seluruh dunia dok ada, baik dia tutup kedai..senang tak gadoh apa dah..kepada rakan2 blog yg boring tahap gaban dok masuk blog tak up-date2 apa pun, selepas ni boleh la masuk dan ushar2 apa yg patut balik...Sayonara FB..Ta Ta Ti Ti Tu Tu...

..........

--
Ahakksss......

http://bloghijat.blogspot.com/

3 ulasan:

Pakwe berkata...

biskut!!!!!!!!

Hijat Panjang... berkata...

pakwe tiz...hehehehe...chipsmore..kejap ade, kejap takder... bowiiinnnkkkk....hehehehehe

IBU PUSPITA berkata...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Related Posts with Thumbnails