Selamatkan MaLaYsiA Dan Semuanyaa...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Dr. Danial : Isu Non Muslim Masuk Masjid

Dr. Asri : Isu Non Muslim Masuk Masjid

11.2.10

Artikel BloG Di Tarik Balik...??? Why? Wai Wai-Bee?

salam...

malam tadi selepas Maghrib saja la bukak blog nak tengok2 apa up-det dalam laman sesawang (bahasa rasmi..) website, weblog politik serta tak politik...

tiba-tiba terpandang up-det blog kira-kira 3jam sebelum tu, kat blog YB Kulim Bandar Bharu (KBB) yang femes masuk Tivi3Suku baru ni, ada buat artikel yang tajuk pun sempoi punya Kontroversi la jugak, " GUAN ENG MEMANG OTAK KOMINIS "

bila saja klik pada artikel tu..ingatkan masuk la teruih ke blog tu, ropanya dah TAKDAK..ELEK..org India kata "takdak"...teruih terpampang n appear ' Page Not Faun ' lebih kurang camtu la bunyinya..dan lebih tu pandai2 la hangpa tengok pada attachment yang aku sempat 'print-screen' tadi kat ataih ni..

bukan la nak backing atau taksub sangat dengan Ketua Menteri PR Penang ni, tapi apa yang masalah sangat hinggakan Y.B KBB attack sampai terok lagu tuu...??? kan sama-sama pimpinan PR? nak tegoq dengan cara macam tu elok dah ka? hmmmmm...

yang betoinya, bukan nak kontroversikan artikel atau blog Y.B KBB ni, tapi yang betoi masa tu, memang kenyataan, artikel tu memang pada segi logik serta teknikel, dah ditarik balik ataupun sedang di DRAFT balik atau SAVE DRAFT untuk penambahan ataupun penyedap cerita...camna pun nantikan up-det seterusnyaa...

ApSere...

--
Ahakksss......

http://bloghijat.blogspot.com/

2 ulasan:

Awanama berkata...

Baru nak post pasal artikel ni..takpelah..kalau rasa nak tambah lagi image pasal kes mamat zul ni amik kat sini..http://lh6.ggpht.com/_TUuMPJWcKgk/S3LVnRfKXDI/AAAAAAAAABc/p1el95wiHzk/s576/feedlist.jpg

Awanama berkata...

http://politicianarchive.blogspot.com/2010/02/yb-culik-altantuya-nasir-safar-di.html#3

kat dalam tu ada kenyataan YB zul...

Related Posts with Thumbnails