Selamatkan MaLaYsiA Dan Semuanyaa...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Lakaran Zunar semasa didalam Lokap Polis...

Dr. Danial : Isu Non Muslim Masuk Masjid

Dr. Asri : Isu Non Muslim Masuk Masjid

18.2.09

BERITA PANAS: Amaran Kepada ADUN-ADUN / EXCO-EXCO PR Pulau Pinang ~ malaysiakini

AMARAN & PERHATIAN : Buat wakil-wakil rakyat Kerajaan Pakatan Rakyat Pulau Pinang. Terutamanya dari PKR..!!!

Selepas Adun-Adun di Perak, Kedah dan Selangor diserang oleh agen-agen BN, dipercayai Adun-Adun dan MP Pakatan Rakyat di Pulau Pinang pula akan digempur oleh mereka.

Akhbar berbahasa Cina – Kwong Wah Yit Poh, Guang Ming Daily, China Press dan Oriental Daily melaporkan terdapat khabar angin yang telah disebarkan "someone is out to finish off Lim" -the star online 17/2/09

Dipercayai juga pihak BN telah menghantar agen-agen 'pemujuk wakil rakyat' mereka untuk berjumpa dengan wakil-wakil rakyat Pakatan Rakyat agar melompat parti dengan ditawarkan imbuhan puluhan juta ringgit.

Walaupun BN sedar, kerajaan Pakatan Rakyat Pulau Pinang tak akan tumbang jika 2-3 orang wakil rakyat melompat keluar, tujuan mereka ialah untuk menghilangkan kepercayaan rakyat Pulau Pinang pada pilihanraya yang akan datang.

Malah, diyakini bahawa mereka akan cuba membuat wakil-wakil rakyat PR tidak mempercayai sesama sendiri, ada rasa curiga sesama mereka dengan fitnah yang akan mereka buat.

Para pemimpin PR haruslah sedar, BN boleh mencipta kesalahan wakil rakyat PR dengan membeli rakan-rakan rapat, seperti yang berlaku kepada YB Elizabeth Wong.

PESANAN PENTING : Buat Wakil-wakil rakyat Pakatan Rakyat di Pulau Pinang harus berhati-hati jika ada rakan-rakan atau kenalan anda yang ingin berjumpa di tempat yang 'privacy' secara berseorangan kerana anda mungkin diperangkap dengan helah mereka. Dari sumber juga ada ejen merapati wakil rakyat mahupun Exco Kerajaan Negeri Pulau Pinang yang telah di cicirkan dari kabinet PKR Negeri...ataupun ADUN yang mempunyai masalah sekarang ini...Sumber juga mengatakan imbuhan puluhan juta telah ditawarkan...

AWAS Semua..Berhati-hati..!!!

--
Ahakksss......

http://bloghijat.blogspot.com/

4 ulasan:

Hijat Panjang... berkata...

Bila disuruh bentangkan perbelanjaan “package rangsangan ekonomi yg berjumlah RM7 Billion” tu, mereka enggan bentangkan.
Tidak mustahil, RM2-3 Billion dihabiskan untuk tujuan perangcangan membeli ADUN dan MP PR seperti apa yang sedang berlaku
sekarang dan seterusnya.

Kalau tidak mana depa nak korek duit sebanyak itu untuk agenda “DAJAL” mereka. Ni depa nak keluarkan
“Bajet Rangsangan” yang baru pulak berikutan yang terdahulu tu dah habis di mentekedarah oleh mereka. Memang ini dasar KERAjaan DAJAL!

Best Regards,
ZIKRI FADZIL,

Hijat Panjang... berkata...

email komen lagi PANAS dari hazaliyahaya@yahoo.com

salam hijat,

Dengar khabar....jkkkk pun hendak dibeli oleh BN ni....dah ada tawaran.....

lelong..lelong...tinggal orang tua yang nak mampus saja yang tak laku....jkkk nilai kalau tak pegang apa2....5k
kalau ada apa2....tambahan tengok ....boleh dirunding...ada yang dah nak setuju...sebab dia kata "jadi jkkk pun beserabut,lebih baik ambik 5k pas tu letak jawatan sebab tak mampu"....dekat dengan kawasan hijat la.....

tunggu dan lihat.

Awanama berkata...

Salam hijat,

Untungnya jadi PR....tengah laku betoi la ni...musim jujuh la katakan,...banyaklah kalau nak buat RM...

TU KIRA " PENDAPATAN HALAL" KA?

Bebas cukai lagi!!!!

ELINA JOHNSON berkata...

Halo,
 Saya Puan Elina Johnson, ELINA JOHNSON LOAN FIRM, di sini datang pinjaman asli yang akan mengubah hidup anda menjadi yang lebih baik, sebuah syarikat pinjaman pinjaman, Diberikan dan Berlesen untuk menawarkan pinjaman kepada individu, syarikat swasta dan orang yang memerlukan bantuan kewangan dalam tahap keuntungan yang rendah sebanyak 2%.

Saya Puan Elina Johnson, akan memberikan yang terbaik kepada penghormatan kami kepada semua pemohon yang sah. Anda tidak akan kecewa dengan saya dalam urusan perniagaan ini kerana syarikat itu akan memastikan pinjaman anda sampai kepada anda, ia tidak juga berakhir di sana, kami mempunyai pasukan expatrate yang memahami undang-undang melabur, mereka akan membantu anda, memberi anda petua yang akan menguruskan pelaburan anda yang anda melabur pinjaman anda, jadi anda tidak akan bangkrut lagi dalam hidup anda dan tawaran hebat ini datang dengan pinjaman anda, Hubungi kami hari ini melalui e-mel elinajohnson22@gmail.com

Perkhidmatan kami termasuk yang berikut:

* Pinjaman peribadi
* Pinjaman Bercagar
* Pinjaman tidak berpagar
* Hasil pinjaman
* Latihan Pinjaman
* Pinjaman ikrar pinjaman
* Bayaran pinjaman
* Pinjaman pelajar
* Pinjaman Komersial
* Pinjaman Auto
* Resolusi Pinjaman
* Pinjaman Pembangunan
* Pinjaman pinjaman Jabatan
* Pinjaman Perniagaan
* Pinjaman pendidikan
* Pelantikan patah

Sila isi borang permohonan pinjaman di bawah dan kembalikan kepada kami untuk memberi kami lebih baik melalui e-mel:
elinajohnson22@gmail.com


DATA PEMOHON

1) Nama Penuh:
2) Negara:
3) Alamat:
4) Nyatakan:
5) Jantina:
6) Status Perkahwinan:
7) Pekerjaan:
8) Nombor Telefon:
9) Kedudukan semasa di tempat kerja:
10) Pendapatan bulanan:
11) Jumlah Pinjaman yang Dibutuhkan:
12) Tempoh Pinjaman:
13) Tujuan Pinjaman:
14) Agama:
15) Pernahkah anda memohon sebelum:
16) Tarikh lahir:
terima kasih,
Puan Elina Johnson (elinajohnson22@gmail.com)

Related Posts with Thumbnails